Tjenester

Skybasert regnskapssytem
Regnskap

Vi tilbyr skybasert regnskapstjenester som er tilpasset din bedrift, vi skreddersyr løsninger utifra dine behov, om du har lyst til å levere bilag på papir eller sende det direkte til fakturamottak velger du det selv. Får du lyst eller har behov for å se på rapporter er det så enkelt som å bare logge seg inn. Regnskapet ditt er tilgjenlig 24/7 - 365 dager i året.

Integrasjoner

Ønsker du å integrere et kassasystem, andre betalingsløsninger, bank, vipps eller nettbutikk?  Vi hjelper deg med å skreddersy ditt system slik at alle systemene alltid kommuniserer og du har et regnskap som alltid er oppdatert. Vårt regnskapsystem tilbyr integrasjoner med de aller fleste kassasystemer, banker og betalinsløsninger.   

Nettbutikk

Nettbutikken er integrert mot vårt regnskapsystem. Denne løsningen gir deg muligheten for at alle ordre i nettbutikken automatisk blir overført som salgsordre til regnskapssystemet, klart for bokføring

Les mer om dette hos vår levrandør: 24Nettbutikk

Fakturering

Ved å benytte vårt fakturaprogram som lar deg automatisere all fakturering på nett, tilrettelegger du for effektivitet, raskere innbetalinger, god likviditet og positiv arbeidskapital. Få full oversikt over fakturering og innbetalinger med en løsning som enkelt tilpasses faktureringsprosessene i din bedrift


Er du på farta kan du enkelt lage faktura fra mobilen. Vi tilbyr alle standarder av fakturaer og integrerer rett mot banken slik at du alltid har status og overiskt over alle innbetalinger.

EHF

Motta enkelt e-faktura rett i fakuramottaket, EHF er en metode å motta faktura på som går direkte fra et system til et annet. Når fakuranene blir mottat i fakturamottaket vil AI hjelpe med å bokføre det. Dette sørger for at du alltid får et oppdatert regnskap.

CRM

Med det nettbaserte CRM systemet er all informasjon om kunden din der, hent informasjon rett fra brønnøysund registret med direkte integrasjon. Du får alltid full oversikt over en kunde sin situasjon og status. Trenger du å få tak i noen av bedriftens kontakter? Ikke noe probelm du har det allerede i lomma med 24SevenOffice appen. 

App

24SevenOffice appen holder deg alltid oppdatert. Er du ute på forretningsreise? Ta bilde av kvitteringen og send det rett til bokføring. Trenger du sjekke opp med noen av kundene dine? finn informasjonen dems rett i appen. Gjør timeregistrering rett i appen og mye mer

Årsoppgjør

Våre autoriserte regnskapsførerere har bred erfaring og solid kompetanse med utarbeidelse av årsoppgjør, skattemelding og ligningspapirer for alle typer selskaper. Vi kan også tilby bistand i forbindelse med styrearbeid. Med Finale årsoppgjør er våre kunder integrert med regnskapsystemet. 

 

For våre revisjonspliktige kunder sørger vi for et nært samarbeid med revisor som enkelt kan koble seg opp via egen portal til regnskapssytemet

Lønn

Nettlønn på en intuitiv og effektiv måte kan vi foreta lønnskjøring for alle dine ansatte. Vi følger opp med A-meldinger og innen NAV systemet. Sikkert og oversiktelig.

Partnere